Afvoer verstopt? Schakel uw loodgieter uit Halsteren en omstreken in

Contact

Heeft u een verstopt riool? Stroomt uw afvoer niet meer door? Of zoekt u een ervaren partner voor het reinigen van uw dakgoot? Mouws Service Rioleringsbedrijf is de specialist voor uw riolering en meer. We bieden verschillende diensten aan voor onze klanten. Bij ons maakt het niet uit of het een groot project of een kleine klus is, we hebben de expertise en apparatuur in huis. We zijn niet voor niets al meer dan 25 jaar een begrip in Halsteren en omstreken.

Riooldetectie

Bij een probleem met uw riolering wordt vaak niet rekening gehouden met de locatie van de buizen. Met behulp van een speciaal radiodetectie-apparaat helpen we u met het detecteren van uw riolering. Het apparaat wordt aangesloten op een hogedrukslang zodat we niet hoeven te graven. 


Dit is niet alleen handig voor een verstopping, maar ook voor een eventuele verbouwing. Door uw riolering in kaart te brengen, voorkomt u vervelende verrassingen in de toekomst.

Riool verstopt? Bel ons!

Camera-inspectie

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat er mis is met uw riool. Mouws Service Rioleringsbedrijf gebruikt een speciale camera om de staat van het riool te controleren. 

Via een monitor kunnen we het probleem ontdekken. Zo kunt u denken aan een eventuele breuk, wortelgroei en verzakkingen van het riool.

Rioleringswerk

Als het probleem is gevonden, gaat Mouws Service Rioleringsbedrijf direct aan de slag. Voor het ontstoppen van uw riool en afvoersysteem zijn we uitgerust met diverse machines:

  • Hogedrukmachine
  • Verenmachines van groot tot klein
  • Vacuümzuiger
  • Riooldetectie-apparatuur
  • Rioolcamera

Is uw afvoer of riool verstopt? Onze vakmensen staan voor u klaar in Halsteren en omstreken.

Klein loodgieterswerk

Heeft u een lekkende kraan in uw woning? Wacht niet langer en neem contact op met Mouws Service Rioleringsbedrijf. We draaien onze hand niet om voor klein loodgieterswerk.

Veel grote installatiebedrijven zitten hier vaak niet op te wachten, maar we helpen u graag met uw kraan of andere kleine werkzaamheden.